Вяра, Надежда, Любов | 17 септември 2020

Ето че днес е 17 септември – празника на София /Мъдростта/ и трите й дъщери – Вяра, Надежда, Любов…

ЕДНОВРЕМЕННО с това обаче, днес по изгрев Слънце имаше астрологическо събитие – РаМаДаСа, а по обед точно на МС ще стане Новолунието в знака Дева… а това е изключително рядко астрологическо събитие, търсено от всички сериозни окултисти с цел ПОСВЕЩЕНИЕ!!!

И като се има предвид, че това се случва върху моята Луна, още три други планети в моя хороскоп подкрепят това събитие, аз се моля Богу:

Да освободи Душата ми от тежестите на миналите животи, както и да освободи моята марсова сила – за дела полезни Нему – Амин!

Категории
Категории

Подобни статии

Литературен клуб
Кирил Груев

Жрицата на Любовта, Мъдрецът и Търсачът на Истината

Някога много, много отдавна, Божествената Света Троица наричана по онова време от жителите на планетата Земя – Божествена Любов, Мъдрост и Истина, потърсиха в кого да се въплътят и след много опити, накрая откриха подходящите приемници в лицата на трима земни жители.

Прочети повече >>
Преобразяването на Савел в павел
АНКХ
Димитър Лазаров

Мистерията на Павел

Миналата вечер, гилдията и аз се бяхме събрали около вечерната маса. Както обикновено, си приказвахме приятно и приказката тръгна към Св. Седмочисленици и техните имена.

Прочети повече >>
АНКХ
Лютомил Колобри

Българската Мрежа на Любовта и Мъдростта те призовава!

Направихме нещо специално за всички настоящи и бъдещи светлинни работници на Любовта и Мъдростта. Чувствайте се призвани! Какво да правим? Стартираме ПланА – 2020 чието

Прочети повече >>
Сподели публикацията
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Don`t copy text!