Продукти и Услуги
АНКХ Академия

Обучение в Академия за Нова Култура „Хармонт“

Как се достига до Божията благодат?
– Чрез работа и учене в дух и мъдрост. 

Учителя

Старата култура и съвременните норми за човешки взаимоотношения, претърпяват пълна трансформация и реорганизация. Тези остарели модели доказаха своето пагубно въздействие върху индивида и общността, а сега се разпадат окончателно пред очите ни. Индивидуализмът и свръхконсумацията са пряк резултат именно от тези чисто материалистически и сетивно насочени стремежи на човечеството. Последните няколко години показаха истинското лице на атеистичния глобализъм – тотален контрол и в крайна сметка, заробване на индивида от системата. 

Време е да организираме живота си в синхрон с Новата духовно-културна вълна, свързана с настъпващата Епоха на Водолея.

 

Информираният избор е възможен само, когато сме наясно с възможностите и с последствията от всяка една възможност. Някои от нас изследват тези духовно-културни потенциали и зависимости, повече от 20 години, други от 12, трети от 5…, но всички ние сме посветили живота си на най-важната мисия за човешката душата – да познае Бога в себе си!

Стани и ти ученик, в първата по рода си гражданска академия за развиване на Духовната култура и скритите заложби в човека!

ASTRALEN REMONT

Обучителен план

1. Подготвителна Академия

Обучението на това първо ниво от Академията е с продължителност 3 месеца – 4 лекции на месец, общо 12 лекци. Лекциите са с продължителност 1 час, като се провеждат веднъж седмично, в предварително уговорен ден и час, онлайн.
През този период се изучават следните модули:

  • Закономерности в космоса и природата. Енергийни принципи и взаимовръзки
  • Сакралните числа и ползата им в живота
  • Основи на астрологията, разкривани през личния Ви хороскоп
  • Разтълкуване на скритите кодове в Библията – препратки към най-важните християнски празници

Цената на подготвителният курс е 120 лв. за 1 месец.

2. Сезонна Академия 

Това е главната обучителна програма на АНКХ, разпределена в:

– 4 семестъра

– по 9 лекции = 36 лекции 

– съдържащи 108 разработени теми 

Лекциите са с продължителност 1 час, като се провеждат веднъж седмично, в предварително уговорен ден и час, онлайн. Темите във всеки един семестър са синхронизирани със съответния сезон, както следва:

  • Зима – Духовно-културен въпрос
  • Пролет – Финансово-икономически въпрос
  • Лято – Семейно-сексуален въпрос
  • Есен – Държавно-правов въпрос

Цената за обучението на семестър (9 седмици) е 225 лв., които се заплащат в началото на курса. Разпределено на месец, обучението се равнява на месечна инвестиция от 100 лв.
Курсистите, които заплатят пълния четириетапен цикъл на обучението в АНКХ, получават отстъпка и цената за тях става не 4 х 225 = 900, а 777 лв. за ПЪЛНОТО, ЕДНОГОДИШНО ОКУЛТНО ОБУЧЕНИЕ!

ТОВА Е ПЪТЯТ НА ДУХОВНИЯ УЧЕНИК ! 

Именно в това обучение по ПРИЛОЖНА ЕЗОТЕРИКА, ще усвоите най-важните принципи от Духовната наука и окултните тайни на битието. Те са вашите инструменти за освобождаване от лепкавата слуз на материализма и ще ви дадат ключовете за съкровищата, скрити вътре в самите вас. 

Възползвайте се!

3. Работа и общ живот

Одухотворяването на материята е част от мисията на всеки напредващ окултен ученик и ние ви даваме възможност да приложите придобитите знания и умения в общите ни проекти.

На тези от вас, които преминат обучението в Академия за Нова Култура „Хармонт“, ще им бъде представен план за включване в нашата Общинархия

Това е напълно възможно в нашият кооператив ПчелКООП, където осъществяваме идеите за братска Икономика на Доброто и Справедливостта.

 
Вижте общите ни дейности тук: https://www.youtube.com/c/mediaharmont/videos

"Някой казва: „Аз мога и без Учител“. Можеш без Учител, но ако отиваш до село Драгалевци. Отиваш ли обаче на върха Мон-Блан, Учител ти трябва, и то първокласен, там сам не можеш да стигнеш. Има учители, които не могат да изведат своите ученици до тази височина. Като дойдат до едно място, казват: „По-нататък няма защо да вървим, това е достатъчно. Много учение не ни трябва“. Сега, като ученици, вие трябва да имате силно желание да вървите напред. Ще имате мъчнотии в живота си, но няма да се обезсърчавате; ще срещате противоречия, но вярата си няма да губите; ще срещате омразата, без да мразите; ще носите и злото, и доброто на гърба си, без да взимате участие в техния разговор. Ти ще ги носиш на гърба си, а те ще спорят. От време на време ще се обръщаш да ги погледнеш как спорят, но ще си мълчиш, ще повдигнеш малко раменете си и ще продължиш пътя си. Като се умориш, ще ги сложиш на земята да си починеш. Те още ще продължават спора, но ти няма да взимаш никакво участие. Това ще бъде едно занимание за тебе. Като си починеш, пак ще ги вдигнеш на гърба си и ще продължиш напред."

Учителя от беседа „Пробуждане съзнанието на ученика“, 22.08.1927г.

други дейности и проекти

Стаите на здравето

Пътешествия-мистерии

Пиши ни за повече информация за нашите курсове, уебинари и работилници!
Сподели
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Don`t copy text!