11.11.2020 Денят на съдбата

11:11ч. 11.11.2020 г. ⁉️⁉️⁉️⁉️

Денят на съдбата!

– публикувано на 11 ноември 2020 във фейсбук

Днес, 1 година по-късно, може да си припомните какво сте преживели на тази дата? Приятно четене!

11.11.2020 година ще бъде специален ден, тъй като имаме еднакви числа не само в датата и месеца, но годината също представлява повтарящ се цифров модел. Това е изключително рядко събитие, имайки предвид, че последните две такива са били през 1919 и 1818 година.

Числото 11:11 само по себе си е много важно. Тази цифрова последователност е един от повтарящите се модели на числа, които много от нас забелязват в ежедневието си. Числото 11 е на духовното просветление. То предлага портал от енергия, който може да се усети като магическо отваряне на врата. Това отваряне ви подканя да се съсредоточите върху това, което искате и да си го представите до момента, в който вече наистина се случва в реалността.

Числото 1 пък е свързано със силата да започнете нещо ново. То носи креативна, напредваща и новаторска енергия. Когато човек работи с енергията на числото 1, той трябва не само да вникне в себе си, но и да се научи да отстоява себе си. Числото 1 изисква от вас да бъдете инициатори, оригинални и да развиете здравословно чувство за независимост.

Когато видите 11:11, целта му е да ви покаже, че посоката, по която сте поели, е правилната и това, което обмисляте да инициирате, ще бъде за добре.

Какво се случва, когато обединим силната енергия на 11:11 с 2020? В нумерологията 0 е интригуващо число, то действа като усилвател. Също така се смята, че притежава много значително енергийно присъствие, което предоставя безкраен потенциал. Може да се разглежда като „всичко или нищо“ или „всичко и нищо“. Това е като празнотата – състои се от всичко и от нищо.

2020 е началото на ново десетилетие. В 2020 се съдържа интензивността на две 2-ки, съчетани с двойна доза 0. Числото 2 съдържа енергията на „ние“, колективът. То подкрепя всичко, свързано с взаимоотношенията един към друг и в групи. Числото 2 естествено е надарено с високи нива на интуиция и фокусът му е най-виден в дипломацията, разрешаването на конфликти и прилагането на търпение за постигане на консенсус.

Когато обединим 2 с 0, ефектът се увеличава. Енергията на числото 2 ни учи как да се познаваме отвътре и изразяваме навън. Човек не трябва да променя себе си, за да угоди на другите или просто за да се впише по-добре някъде. Необходимо е да дефинираме и усъвършенстваме своята личност, да се придържаме към своите ценности и да практикуваме здравословни емоционални граници. От друга страна обаче човек трябва да бъде отворен за промяна по отношение на мисленето си, когато по-голямата картина се разкрие пред него.

Числото 2 ни учи също така как да се освободим от емоционалните травми и да оставим миналото зад нас.

Какво да очакваме от 11.11.2020 година?

11.11.2020 година е време за всеки от нас да поеме радикална отговорност за себе си. Използвали ли сте времето от началото на 2020 година досега, за да си направите равносметка? Нужно е „дълбоко гмуркане“ и преглед на всички аспекти от живота. Това е моментът, в който трябва да поемете пълна отговорност за вашите действия, както и бездействия. Но не с критика, насочена към себе си, а с извличане на уроци и пускане на миналото.

11.11.2020 година още веднъж ще фокусира вниманието ни върху това, че трябва да планираме бъдещето си като колектив. Всички хора сме безспорно и неразривно свързани помежду си. Действията ни трябва да бъдат ориентирани към това, което е най-добро за всички. Всеки трябва да дава максимума от себе си, както и да поема отговорност за начина, по който участва във всички взаимоотношения в своя живот.

чрез marica.bg

Извод

В ерата на Водолея, сродяването в мрежа и изграждането на малки устойчиви, работещи модели, е единствения път за излизане от блатото на страха и тоталния контрол.

Ние се опитваме, работим и се стремим към това. Ако вярваш в идеята за практическо обединение и подкрепа, ела с нас 🤸👫🧑‍🤝‍🧑👭👬👪

А сега, след тези размисли и страсти, ви пожелавам, честит ПЪЛНИК – сегашни и бъдещи другари и другарки 🙂


из архива на Александър Кирицов – Лютомил
11 ноември 2020г.
Категории
Категории

Подобни статии

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Сподели публикацията
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Don`t copy text!