Истинските български пости

Истинските български пости | 1-ва част

Уебинар “Истинските български пости” 1-ва част

Пречистването чрез пост е най-древният и изпитан начин за постигане на физическо и духовно здраве. „Здрав Дух в здраво тяло“ гласи сентенцията, която всички сме чували и познаваме като израз, но нищо повече…

🎄Ето че наближава времето за т. нар. Коледни пости, ежегодно спазвани от християните по цял свят, включително и у нас. Но кой период от годината е най-подходящ за пречистване чрез пост, за нас българите?

💫Изследвайки хороскопа на България, ние от Академия за Нова Култура Хармонт, определихме точните дати за пост от всеки българин. Това е периодът от 22-ри Ноември до 10-ти Януари – 7 седмици + 1 ден за приемане на Светия Дух. По астрологичната карта на България, този пост обхваща целия 12-ти Дом на държавата, който в най-древната наука за звездите се свързва с пречистване на кармата. Краят на Истинските български пости, съвпада точно с позицията на Юпитер, намиращ се в 1-ви Дом от наталната карта на родината ни. По-запознатите с астрологичните архетипи знаят, че съвпада на Слънце и Юпитер, носи Голямото Добро и активира Висшите Добродетели, като Радостта, Мира, Дълготърпението и Благостта. На свой ред, последната от изброените Добродетели – Благост – е най-силната дума в българския език, според Великият Учител Бейнса Дуно!

Всичко това не е случайно и затова ние се опираме на него, за да инициираме нов тип култура свързана с ПОСТИТЕ за Българите по Дух.

❗ Важно е да се започне сега

В този ред на мисли, тазгодишните пости са от ключово значение, защото сме свидетели на небивал натиск от тъмните сили, а както всеки запознат с Библията християнин знае, Господ Исус Христос ни е завещал най-ефективния начин за справяне с тези зли духове. Този начин е именно постът, придружен с молитва:

25 А Исус, като видя, че се стича народ, смъмра нечистия дух, казвайки му: Душе неми и глухи, Аз ти заповядвам: Излез от него, и да не влезеш вече в него.
26 И духът, като изпищя и го сгърчи силно, излезе; и детето стана като мъртво, така щото болшинството, думаха, че е умряло.
27 Но Исус го хвана за ръката и го дигна; и то стана,
28 И когато влезе вкъщи, учениците Му Го попитаха насаме: Защо ние не можахме да го изгоним?
29 И каза им: Тоя род с нищо не може да излезе, освен с молитва и пост.

Библия, Марк, 9 глава

🌠Истинският ПОСТ е да поставиш Съзнателната си Душа в услуга на Бога и чрез Духа на Мъдростта да се самооградиш от изкушенията на света, които ни обливат ежесекундно, излъчвани на свой ред от духовете на мрака, служителите на Княза на този свят!

🌠Истинският ПОСТ, е да оставиш героят от твоята приказна история на ПОСТ, за да опази „Ябълките на Добродетелта“ от „триглавата ламя“!

Този истински ПОСТ продължава всъщност 7 седмици и довежда до пречистването на седемте ни тела, като всяко едно от тях чистим за един цикъл от 7 дни /седмичен пост/.

📋 Какво да почистим

👉🏻През 1-вата седмица е нужно да почистим физическото си тяло, като във всеки един от 7-те дни през седмицата последователно ще пречистваме конкретна биосистема от физическото ни тяло. Системите също са 7 не случайно… защото Бог сътвори света си за 7 дни /метафора/!?
👉🏻През 2-рата седмица е нужно да почистим етерното си тяло – на същия принцип…
👉🏻През 3-тата седмица е нужно да почистим астралното си тяло…

Виждате, че целта на това почистване е да се изкачим от земното ни битие – нагоре към фините нива на Божието Присъствие, за да можем изкачили се пречистени да поемем от Божието Семе и да заченем нов живот на Благополучие и Благодат!

👉🏻През 4-тата седмица е ред на менталното ни тяло да бъде почистено правилно.
👉🏻През 5-тата седмица ще чистим каузалното /причинно/ тяло.
👉🏻През 6-тата седмица ще чистим Будичното тяло.
👉🏻През 7-мата седмица ще чистим Атмичното тяло.
👉🏻На 50-тия ден ще застанем пред Светия Дух за тест, доколко НАИСТИНА сме се пречистили и дали сме готови за среща с Духа Христов, който евентуално би ни отвел при Отца си, за да ни ходатайства за „Осиновяване“?

Ако Светият Дух види, че Истината прозира през нас и ако Христовият Дух почувства, че Любовта извира от нас в достатъчност, то Те ще ни додадат ОЩЕ и ще застанат от двете ни страни, та да издържим Огнената Вибрация на Отеца на Всемира.

Българите по Дух сме натоварени с Епохалната задача – като „защитен вал“ да устоим пред напорите на тъмнината, калното цунами, което идва да унищожи ценностите на всичко постигнато досега.

По този въпрос посланикът на Бялото Братство, Бейнса Дуно казва – „Дръжте крепостта още малко, НИЕ идеме на помощ!“

Та в този ред на мисли, ние Будителите на Българский Род /от сдружение БРОДЪ/ ви призоваваме да се включите в уебинара, който предстои и който ще ви даде обстойна информация относно 49те стъпки от този Духовен Пост… и който го издържи според правилата му – на 50 ден ще се срещне със Зевс-Юпитер – в българската астрологическа карта – и ще се нарече Син на Бога… каквото всъщност означава и понятието БЪЛГАРИН!

Амин – Да бъде Светлината на Новия Ден от Новата Епоха на Мира, Братството и Свободата!

На този единствен по рода си уебинар, ще разгледаме ВСЕКИ ЕДИН ДЕН от периода на поста, поотделно. Ще получите подробна информация за смисъла, съдържаниете и начина на изпълнение на всеки ден от българският пост.

💎 Цена: 108 лв – за участие в уебинара на живо и на запис след това

💥 Отстъпка за ранно записване: за записалите се преди 14 ноември намаляваме цената с 24% – на 84лв! Побързайте!

❓Какво включва обучението?

➡️Получаване на линк за достъп то уебинара на живо
➡️Описание на същността на поста, кога започва, кога свършва и защо
➡️Програмата на постенето – какво да се прави, ден по ден
➡️Достъп до запис на уебинара (на същия линк или на нов, който ще бъде пратен в последствие)

📞 Допълнителни телефони за записване или въпроси

0896625046 (Димитър)

📝 Как да се запишете?

Потвърдете участието си като последвате линка за записване под събитието или кликнете на бутона

Попълнете нужните данни. Не забравяйте да изпратете и снимка на направения превод. На посочения мейл ние своевременно ще ви изпращаме линк за влизане в конферентния разговор преди всяка лекция.

💸 Начини за плащане:

1) Банков превод /EasyPay/Epay – BG97UNCR70001524015182 / “Рухонир” ООД / Уникредит Булбанк /
2) Paypal – paypal.me/ruhonir
3) Revolut – revolut.me/ruhonir – Димитър Георгиев Лазаров

Основание: “Уебинар пости” + 2 имена + брой записали се

П.П. Напомням за💥отстъпка за ранно записване: за записалите се преди 14 ноември намаляваме цената с 24% – на 84лв! Побързайте!

The event is finished.

Date

ное. 21 2021
Expired!

Time

15:00 - 18:30

Цена

108.00 лв.

Място

Sofia
София
Категории

Лектори

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Don`t copy text!