Златен портал на НОВОЛУНИЕ – Морска мистерия 2021

🐠Всички сме чували историята за “Златната рибка” – нали?
Колко от нас обаче са свързвали тази история с нещо абсолютно реално… със силите на СЛЪНЦЕТО, ЛУНАТА, ВОДАТА… и то в точно определен момент от деня, от месеца, от годината, на точно определено място…

⏳И така… скъпи приятели, знаете ли че… тази година ще се отвори уникален ВРЕМЕВИ ПОРТАЛ, в който бихте могли да посетите морето и да посрещнете Слънцето, съвпадащо с Луната в съзвездието Рак…,а сетне да си пожелаете точно 3 определени желания, съобразени с Вашия хороскоп!?

🛐Да, този момент наближава и Вие имате уникалната възможност да го преживеете по най-правилния за Вас начин!
На 9-ти Юли 2021 г., край бреговете на нос Емине, групата за Мистериен туризъм на А.Н.К.Х. ще посрещне по специален начин НОВОЛУНИЕТО в съзвездие Рак. Тук, в конкретния ден, ще изпълним конкретен БИОЕНЕРГИЕН ритуал, извличайки сила от Живата вода и програмирайки годината си така, че да ни върви по вода! Именно това е единственият момент за 2021г., в който можете да уловите Златната рибка и съвсем правомерно да си поискате именно Вашите три желания!

🌞Но какво същност се крие зад метафората за т. нар. „Златна рибка“? Всъщност, като природен феномен, това е Слънцето, изплуващо изпод хоризонта на морето, активирайки вътрешната вътрешната енергия на сърцето. От дълбочината на Вашата личност, олицетворена от първи зодиакален Дом, към Дома на Рибите ще изплува Златното Слънце. Виждате как Златната рибка изплува от дълбините на личността Ви, в дома на Рибите, където е и кармата, която има да се ликвидира с помощта на Христос. Той е и Златната рибка…, просветляваща и пречистваща кармата Ви! Затова, трите желания трябва да са свързани с трите декана в 12-ти дом. И все пак, повече за това ще разберете на място, на морето на 9-ти Юли…

❓Защо именно с тази група?

🚶‍♂️Морската дестинация край нос Емине е всъщност втора част от водните мистерии на групата за мистериен туризъм към А.Н.К.Х. Две седмици по-рано, на 25 Юни 2021 г., ние ще сме отдали почит на ПЪЛНОЛУНИЕТО в съзвездие Козирог, което е опозиционно на съзвездие Рак. Ако знакът Рак се свързва с топлата вода на морето, Козирогът от своя страна олицетворява планината, леда и върховите постижения на волята. Точно такова преживяване ще носят Вашите водачи мистагози, които приели енергията от най-свещените върхове в Рила планина, ще свалят Божието послание, закодирано в кристалната решетка на разтопения високопланински лед. Изминавайки маршрутът от Рила до нос Емине, групата ни ще преживее спускането на Божествения импулс от най-високата до най-ниската част на България. Точно както и леда се стича към река Искър, която чрез Дунава достига Черно море.

❓Защо точно на това място?

🌏През нос Емине преминава мистичният Паралел 43°, опасващ планетата ни. Маршрутът по Паралел 43° е Пътят на Духа – онзи път, по който ще откриете “Седемте портала на Духа”, чрез които се ръководят бъднините на Европа и до днес! Нос Емине в България е само една от точките по продължението на този мистичен паралел, под който се крие същинската енергия Кундалини на планетата Земя! Повече за този биоенергиен феномен ще разкрием на самото място, по време на магнетичното „водно“ Новолуние…

👑Ето това наричаме разбулване на ВЕЛИКАТА МИСТЕРИЯ, свързана със Златната рибка и спускането на Божествената енергия към битието.
Поканени сте на сватбата между Душата Ви и Христовия Дух!
Очаквайте – да свържем двете полярности на морето и планината, т.е на ранина потапяне в мистерия в водата и изкачване в планината на биоенергийно пътешествие.

❗️Ангажираност: от изгрев слънце до ранния следобяд.

🙋‍♂️Лектор и водач в мистериите – Кирил Груев – https://ankhbg.net/kiril-gruev/
👬Фасилитатори – Александър Кирицов и Димитър Лазаров – https://ankhbg.net/alexander-kiricov/ , https://ankhbg.net/dimitar-lazarov/

Пътешествието включва:
🏝Ритуал във водите на Черно море по изгрев слънце;
🧙Услугите на опитен водач в Мистериите и водaч в планината;
🗣Лекции и беседи по темата на Мистерийното пътешествие;
🎖Подарък за всеки участник – предварителна кратка астрологична консултация, свързана с най-подходящите желания, които човек може да си пожелаетe, според това кoето му се дава от небето;

Какво НЕ включва пакетът?
🚫Транспорт до св. Влас и обратно
🚫Разходи за храна, освен осигурената закуска

ЦЕНА: 100 лв.
📈Отстъпка от цената, ако дойдете с приятел – 2 х 90 лв.

📑Как можете да се запишете?
Потвърдете присъствието си като последвате линка за записване (горе под заглавието има бутон „Билети“) и попълнете нужните данни:
Не забравяйте да изпратите и снимка на направения превод, а на посочения от Вас имейл ще получите информация относно организацията.

☎️Допълнителен телефон за записване или въпроси – 0893418566

📅https://ankhbg.net/grafik/ Разгледайте графика на предстоящите мистерийни пътешествия и планирайте кога да се включите.

💸Начини за плащане:

1.Банков превод /EasyPay/Epay – BG97UNCR70001524015182 / “Рухонир” ООД / Уникредит Булбанк /
2.Paypal – paypal.me/ruhonir
3.Revolut – +359896625046 / Димитър Георгиев Лазаров
Основание: “Морска мистерия 2021 – две имена – брой записали се”

The event is finished.

Date

юли 09 - 10 2021
Expired!

Time

Целодневно

Цена

60.00 лв.

Място

Sofia
София
Категории

Лектор

  • Кирил Груев
    Инициатор на АНКХ - Академия за Нова Култура Хармонт

    Имено в това време аз, наричан днес с името ХарМонТ, заставам пред вас в
    опит да обясня метаморфозите през които преминавам… защото се надявам част от вас след време да тръгнат по очертания от мен път.

    Пътят нов е готов – от квадратите излез…

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Don`t copy text!