НЛО – Небесният Любовен Огън – Кога истинското НЛО посещава човечеството? Четирите пламъка на Любовта

“Любовта е най-важният въпрос на живота. Разрешите ли него, ще разрешите всички останали въпроси, от какъвто и характер да са те – личен, семеен, обществен или общочовешки.” Учителя

💗Но как да разрешим този най-важен въпрос, ако не познаваме градивните частици и същността на Любовта?

Дали тя е еднаква във своите проявления, или както всичко в творението и тя има степени, които ако изучим и усвоим ще се доближим до нея, до тази, която ражда живота – Любовта!

👉Учителя Беинса Дуно разкрива пред нас и пътя за опознаването на Любовта, разкрива четири вида пламъка на Любовта, а именно:

“Ще разгледам Любовта от четири гледища: като стремеж, като чувство, като сила и като принцип. Любовта като стремеж действа в сърцето, като чувство – в душата, като сила – в ума и като принцип – в духа. А това е целият цикъл на човешкото развитие от начало до край.” Учителя

🤍В настоящия уебинар ние от Академия АНКХ ще разгледаме всеки един от тези изначални четири вида Любов, като го свържем с вечните архетипи в битието и го представим нагледно и близо до вас. Така разкривайки ви булото на Изида за същността на Любовта, от гледище на Окултната наука, Астрологията и Нумерологията, ще ви помогнем да придобиете и усвоите това ценно знание, което с известна лекота и мъдрост да можете да приложите в живота си.

Теми в уебинара:

❤️‍🔥Първи пламък – Любовта като принцип – съвпадите на Венера и Слънце, образуването на небесен Пентаграм и скрития смисъл в тази осем годишна цикличност.

❤️‍🔥Втори пламък – Любовта като чувство – Съвпадите на Слънце и Сириус. Метафората скрита в легендите за Озирис и Сет, Изида и Хор. Синовност – отношението на децата към техните родители – Богове.

❤️‍🔥Трети пламък – Любовта като стремеж – Съвпадите на Слънце и Регул. Задачите на втория ден от Божествената нова година. Упражнението запознаване от Паневритмията. Издигането на сексуалната любов на по-високо ниво.

❤️‍🔥Четвърти пламък – Любовта като сила – саможертвената сила на майчината любов, скрита в сентенцията “Зад гърба на всеки преуспяващ мъж, стои поне една безрезервно и всеотдайно обичаща го жена (а най-добре две)”. Скритите послания в приказката “Принцесата и граховото зърно”… И не на последно място скритата сила на огнения тригон, циклично проявяващ се в небесните простори. Прогноза за такава огнена стихия през 2022 г.

🕒Продължителност на уебинара: 3 часа и 30 минути

🎥По време на живото предаване ще бъде направен запис, така че всеки, който е възпрепятства през този ден да може по-късно да гледа уебинатра. Условията за участие са същите.

🎤Водещи – лектори от АНКХ:

https://ankhbg.net/#team
Кирил Груев
Александър Кирицов
Димитър Лазаров
Христина Йорданова
Ива Панева

💶Цена: 69 лв.

💸Цена с отстъпка: 55лв. (при ранно записване до 22.05.2022)

📝 Как да се запишете?

Потвърдете присъствието си като последвате линка за записване и попълнете нужните данни.

Не забравяйте да изпратете и снимка на направения превод. А на посочения от вас имейл ще получите линк за участие 2 дни преди уебинара.

💳Начини за плащане :

1) Банков превод /EasyPay/Epay – BG97UNCR70001524015182 / “Рухонир” ООД / Уникредит Булбанк /
2) Revolut – +359896625046 / @ruhonir / Димитър Георгиев Лазаров
3) Paypal – paypal.me/ruhonir
Основание: “Уебинар + 2 имена + егн”

(не пропускайте да се запознаете и с политиката ни за поверителност)

📞 Допълнителен телефон за записване или въпроси – 0878334213

The event is finished.

Date

май 29 2022
Expired!

Time

15:00 - 18:30

Място

Sofia
София
Категории

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Don`t copy text!