Пътешествие по Мистичния Октаедър около София – Първи лъч

💠Четирите енергийни портала около София – храма на Мъдростта. Това е Енергийният Октаедър илюстриращ тялото на Изис София

🌄Уважаеми пътешественици,
каним Ви да преживеете едно неповторимо ПРИРОДНО ПОСВЕЩЕНИЕ – двудневно мистерийно пътешествие преминаващо през енергийните портали на Българската столица – София.

❔Дали на всеки от вас му е известно, че няма друга такава столица в света, която да носи името “Мъдрост”, защото това е буквалният превод от гръцки на името София!?

❔А дали някои от вас са запознати със съвършените платонови тела и по конкретно онова, което отговаря за формата на Мъдростта, а именно – Октаедъра?

🌬️Нека приятно да ви изненадаме, че горните две понятия съществуват и са симбиотично съчетани, тук на българска земя… и във връзка с това припомняме култовата фраза:
“Опознай столицата и родината си, за да ги обикнеш завинаги”!
Ето такова опознанство искаме да ви предложим, в духа на истинското пробуждане и благополучие.
За да ни има и занапред, като Единни Българи – Синове на Мъдростта.

💭Идеята на пътешествието:
Да се активират енергийните върхове на октаедарното тяло около София като:
🙏1-во: Насищаме се със земно-духовна енергия от свещено място, от конкретен манастир, който е част от външния октаедър около София.
🧗2-ро: С тази енергия се изкачваме до Божествено-духовно място, определен връх, който пък е част от вътрешния октаедър около София.
🧘3-то: И накрая се завръщаме с получените дарове от свещенодействието обратно в София.
В резултат на това ще ставаме все по-здрави, все по-съзнателни, все по-възприемчиви и богати, като личности, но и като общност, която ще преизгради своята столица.

🤝Промяната започва отвътре – навън, от мен към другия в общността, а сетне и към всички други общности и етнически групи.

🏛️Към първите ъгли на външния и по-вътрешния октаедър на “Храма”
(Уточнение – В по-далечния ъгъл е ръкотворния храм, а в по-близкия до София ъгъл е неръкотворния храм, създаден от Бог – върхът)

Църквата “Успение на св. Богородица” край Костенец и връх Попов дял в Лозенската планина.

Описние на маршрута:
ДЕН 1-ви
🛄 Събираме се в избраният съботен ден на паркинга пред стадион Васил Левски в 9:15 ч., а часа на отпътуване е 9:30 ч.
🚗 Пътуваме с организирана група лични автомобили, на принципа на споделеното пътуване, като продължителността на пътуването е около 1 час и 30 минути.
🙏 Пристигаме в с. Костенец и автомобилите ни откарва директно до Храм “Успение Богородично”. На това свято място, в конкретна последователност, водачът мистагог повежда групата към поклонение в храма на Божията Майка.
🗣️ След този християнски ритуал се провежда кратка лекция в градинката пред църквата – до минералните извори. И темата естествено е свързана с водните мистерии, които предстоят – преминаването през реки и отиването до водопадите.
🏞️ Продължаваме към следващата ни дестинация. Този маршрут е свързан с водните мистерии, които тук са представени от красивия Костенски водопад и водопад “Скаловитец” намиращ се по-нагоре на около 5 км в планината, но пък с величествена 25 метрова каскада, а след това и Костенския водопад. Водачът в мистериите на Духа и Природата, ще ни въвлече в истинското оползотворяване на този воден феномен. Чрез биоенергийно усвояване на силата, идващата от водопада, ще пречистим и заредим своите фини тела /по-специално етерното/.
🥗 След като сме пречистили съзнанието си и сме отдали почит към Духа, идва време да се погрижим за храма на Душата, а именно нашето тяло. Насочваме се към поляна в близост до хотела, където ще се насладим на пикник сред природата с цел обмен на земната енергия /ще споделим обеда си/. Или ще седнем в някое от китните близки ресторантчета.
о🗣️ Цялото преживяване ще наситим със смисъл и осъзнаване в следващата лекция, проведена на открито до водопада. В случай на неблагоприятни атмосферни условия, ще използваме залата на КЪЩАТА ЗА ГОСТИ..
Накрая ще се потопим в живото слово на водача-мистагог по време на лекцията

🕔 Накратко:
ДЕН 1-ви
9:15- 09:30 ч. Събиране на групата и отпътуване
11:00 ч. – Пристигаме в с. Костенец и посещаваме храм ,,Успение Богородично”
12:00 ч. – Посещение на Скаловитския и Костенския водопад
14:00 – Обяд и настаняване в хотела
14:30 – 17:30 ч. – Свободно време за почивка
Имате визможност да ползвате СПА зоната на хотела (желателно е да си вземете бански)
18:00 ч. – Лекция на тема: ” Мистерията на водата”
19:00 ч. – Вечеря
* Водачът си запазва правото да направи промени по програмамта, ако метеорологичните условия или непредвидени обстоятелства го изискват.

ДЕН 2-ри
🤸 В неделното утро започваме деня с посрещане на изгрева и физически упражнения, за да събудим и подготвим телата си за изкачването на планинския връх. Упражненията ще бъдат специално конструирани и подбрани от треньора в групата, така че движенията да освободят блокажите в тялото и да го подготвят да приеме лечебната сили от природата. Така ще се подготвим и за изкачването на днешното ни предизвикателство – връх Попов дял.
⛰️ Използваме думата “предизвикателство” не защото маршрутът е толкова труден, а защото ще бъдете запознати с един съвършено различен метод за оползотворяване на планински маршрут. Ще преживеете биоенергиен обмен с природата и с окултните знания на нашия водач мистагог.
В 8:00 ч. Закуска, осугурена от хотела . След нея се събираме при входа на комплекса, от където ще тръгнат автомобилите.
В 9:00 ч. отпътуваме към подножието на връх Попов дял, който се намира край китното селце Габра, украсява нашата столица от към югоизток. Пътуването ни до там трае по-малко от 1 час.
Около 13:00 ч. сме се изкачили на върха, където водещият мистагог ни въвежда в мистериите на Природата и Духа чрез специален ритуал.
И за да възприемем и осмислим преживяното в дълбочина, след края на ритуала ще споделим впечатленията си в отворена дискусия. Всеки ще може да зададе въпросите, които го вълнуват, както и да сподели лични впечатления и прозрения от пътешествието. Планирано е и време за обяд на върха, така че отново всеки пътешественик ще трябва да се погрижи и да носи със себе си храна за обяд.
Около 14:00 ч. предприемаме спускане от върха , за да се отправяме към чакащите ни долу коли. С тях ще пропътуваме финалната права от био енергийното ни приключение, до началната точка – София. ТУК приключва двудневното ни пътешествие по единият лъч от енергийния октаедър около българската столица.

🕔 Накратко:
ДЕН 2-ви
5:40 – 7:00 – Посрещане на изгрвеа (за рождения ден на Учителя) и физически упражнения
08:00 – Закуска
09:00 – Потегляме с микробуса към подножието на върха
10:00 – Пристигаме и изкачване на върха
12:00 – Ритуал и дискусия на връх Попов дял, възможност за обяд
14:00 – Спускаме се надолу до автомобилите
16:00 – Потегляме обратно към София
16:30 – Пристигаме в града
* Водачът си запазва правото да направи промени по програмамта, ако метеорологичните условия или непредвидени обстоятелства го изискват.

💹Пътешествието включва:
– 1 нощувка в СПА хотел + закуска;
– туристи застраховка
– еодач в мистериите на пътешествието;
– 2 Лекции по 90 мин.;
– двигателна активност под ръководството на треньор.

💸 Всичко това на цена: 96 лв.

Цената не включва:
– транспортни разходи;
– храната по време на пътешествието;
– разходи от личен характер;

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
1. Банков превод — BG97UNCR70001524015182 / “Рухонир” ООД / Уникредит Булбанк
2. Paypal — paypal.me/ruhonir
3. EasyPay/Epay — Димитър Георгиев Лазаров / BG49 ESPY 4004 0034 6349 55

Основание за плащане – при всеки от изброените начини: “11.07.2020 – две имена – брой записани”.

⌚️ Записване до: 08.07.2020г. включително (сряда) !

Заявка за участие:
– пишете на Email:
📧 brod.za.bulgaria@gmail.com
– или чрез съобщение на нашата страница:
💬https://m.me/brod.kam.ankh

Напишете имената си, телефон за връзка и по какъв начин ще платите или сте платили.

🎑Възможност за допълнителни услуги:

☯️Кирил – консултации по астропсихология и окултизъм /след мероприятието/

🧖Алекс – диагностика и терапия на тялото + обучение по самомасаж /след мероприятието/

The event is finished.

Date

юли 11 - 12 2020
Expired!

Time

9:15 - 16:30
Категории

0 отговори на “Пътешествие по Мистичния Октаедър около София – Първи лъч”

Don`t copy text!