Мистично пътешествие из потайностите на София

Запознаване с Мистериите – Триумвират и Антиминс

Уважаеми приключенци,
каним Ви да преживеете уикенд заедно с нас и да се потопите в едно МИСТЕРИЙНО ПЪТЕШЕСТВИЕ, възможно единствено в нашата българска столицата, която не случайно е наречна – София, в превод Мъдрост.

Столицата на една държава, от една страна трябва да е средоточие на природни дадености, а от друга страна сбор от човешки потенциали, които правомерно да управляват, което на свой ред ще доведе до политически и икономически разцвет. И интересното е, че природните особености в София биха могли да одухотворят и обогатят човешкия фактор, ако разбира се биха били използвани правилно. 

За тази цел ни е нужно “ВЕРТИКАЛНОТО ЗНАНИЕ” за Триединство между Космос, Човек /общество/, Природа. Нужно ни е и “Хоризонталното Знание” за триединството между така наречения триъгълник на силата – ТРИУМВИРАТА между Пророк, Цар и Жреци.

Ето защо в първия ден от нашата среща ще разкрием пред вас – защо, когато е имало неделим ТРИУМВИРАТ между цар, жрец и пророк, България е била Велика.

Ще разкрием и защо днес сме “висящи на последния косъм на опашката на историята” – според виденията на най-значимия български пророк Петър Дънов?

Във втория ден на мистерийното пътешествие само за кратко и то мислено ще се пренесем до Египет до най-интересния свещен, туристически обект – Сфинкса, за да разберем древната символика на тази синтезна фигура, която е залегнала и в “Библията”, чрез четирите евангелия – от Матей, Марко, Лука и Йоан. 

Ще ви покажем как София се оказва единствената столица в света, която разполага с четирите части на Сфинкса и пази древната тайна на християнския антиминс жива.

Ще отговорим на въпроса, каква е връзката на антиминса с последния Велик Пророк и Учител на България – Петър Дънов.

Ние ви обещаваме, че с изненада ще откривате неща, които дори не сте подозирали, че съществуват “на една ръка разстояние” от Вас! 

Нека приятно ви изненадаме, като кажем, и че нашия водач в мистериите има знанията да свали пред вас “Булата на Изида” – едно по едно, докато накрая остане “Голата Истина”. Това е майсторство, достойно за най-големите мъдреци, както и за ушите готови да чуят и очите готови да видят!

И във връзка с това припомняме култовата фраза: “Опознай столицата и родината си, за да ги обикнеш завинаги”!

Програма за уикенда:
ДЕН 1-ви събота  – Тема на пътешествието“Триумвиратът между цар, жрец и пророк”

Начална среща – пред барелефа на цар Борис 3, до езерото Ариана в 9:30 ч. От Борисовата градина ще тръгнем пеша към Южния парк, като междувременно ще вървим по следите, които са ни оставили най-успешните управници на България. И по този начин ще разкрием тайнствената връзка между царя – жреците и пророците в българската история.

Общото времетраене на тази обиколката из столицата ще е до 14 ч, което ще включва около 3 часа ходене, в зависимост от темпото на групата, както и беседите на съответните символични места. Ще се движим основно през паркове и градини, изпълнени със силна енергетика.

ДЕН 2-ри неделя – Тема на пътешествието – “Мистерията на АНТИМИНСА”

Начална среща – отново пред барелефа на цар Борис 3, до езерото Ариана в 9:30ч. Този път ще се придвижваме с коли на принципа на споделено групово пътуване до 4-те обекта на София, свързани с древните мистерии на Сфинкса, залегнали и в Мистичния Антиминс, от по-ново време. 

Лекция по темата ще има на всяко от четирите места. Общо времетраене на прехода из столицата ще е до 13 часа.

Лектор и водач в мистериите – Кирил Груев:  https://ruhonir.net/kiril-gruev/
Фасилитатори – Александър Кирицов и Димитър Лазаров


Пътешествията включват:

 • Услугите на опитен водач в Мистериите;
 • Разработени маршрути с уникални свойства;
 • Лекции и беседи по темата на Мистерийното пътешествие;
 • Подарък – изненада, за най-наблюдателните;

Какво НЕ включва пакетът:

 • Транспорт за 2рия ден – 5лв, които ще се дадат на участниците, дошли с колите си;
 • Желателно е да си подготвите храна за из път, защото ще имаме възможност за излет на поляна;

УИКЕНДОВА ЦЕНА: 70 лв.

Отстъпка от цената, ако дойдете с приятел 120 лв. /2 х 60 лв./

** Това мистерийно пътешествие ще се осъществи при група от минимум 10 човека. В противен случай преведената сума може да бъде пренасочена към друг вид пътешествие или ще ви бъде върната. 


Как можете да се запишете?

 1. Потвърдете присъствието си като последвате линка за записване и попълнете нужните данни: https://forms.gle/ndsZ6heGGWf2ssix5
 2. Не забравяйте да изпратите и снимка на направения превод. А на посочения от вас имейл ще получите информация относно организацията.

Допълнителен телефон за записване или въпроси – 0893418566


Начини за плащане :

 1. Банков превод /EasyPay/Epay – BG97UNCR70001524015182 / “Рухонир” ООД / Уникредит Булбанк /
 2. Paypal – paypal.me/ruhonir
 3. Revolut – +359896625046 / Димитър Георгиев Лазаров

Основание: “Софийските мистерии – две имена – брой записали се”

The event is finished.

Date

май 29 - 30 2021
Expired!

Time

Целодневно

Цена

70.00 лв.

Място

Sofia
София
Категории

Лектор

 • Кирил Груев
  Инициатор на АНКХ - Академия за Нова Култура Хармонт

  Имено в това време аз, наричан днес с името ХарМонТ, заставам пред вас в
  опит да обясня метаморфозите през които преминавам… защото се надявам част от вас след време да тръгнат по очертания от мен път.

  Пътят нов е готов – от квадратите излез…

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Don`t copy text!