Уебинар: Мистерията на Петдесятница и спускането на Светия Дух

“ТОЗИ СВЯТ Е СЦЕНА И ВСИЧКИ ХОРА СА АКТЬОРИ…”

В този ред на мисли, ето ви един сценарий за световен филм, по действително възможен случай! 2020—2021г. – тече световната криза според плановете на Бил, Илон, Клаус и сие…

Светът вече е изпаднал в “кома и клони към клинична смърт” и в едно специално време “Духът на Силата” използва “северния и южния магнитен полюс, като дефибрилатор”… и в този специален миг “Божествения Ток – Импулсът на Любовта” ще премине като светкавица през “християнския егрегор” и хората могат да излязат от своята кома и да се оживотворят отново.

❗️ КАК!?
Всяка година милиарди християни “празнуват” Рождество Христово, а след това и “Великден”… по някакъв начин!? Предимно около “коледното дърво”… заради подаръците настава тичане по “моловете”… изяждат се безчет “пуйки”, а после по Великден и след него – агнета… и дотам!

А ХРИСТОС ЧУКА НА ПОРТИТЕ НИ И ЧАКА… /особено сега в тези години, в които Дълбоката Държава, на свой ред вижда в нас “пуйки” и “овце” за заколение/!?
И така всяка година – въртим на празни обороти… а може да не е така – само ако осъзнаем МИСТЕРИИТЕ ОКОЛО РОЖДЕСТВОТО, ВЕЛИКДЕН И ОСОБЕНО НА ФИНАЛА – СПУСКАНЕТО НА СВЕТИЯ ДУХ…

Само ако можехме да осъзнаем, че ТЕ са Велик Ритуал за трансформиране на квантовата реалност, то тогава бихме могли да променяме случващото се тук и сега, към избрана от нас действителност!

Искате ли да се потопите в ПОСЛЕДНИЯ от поредните уебинари, свързани с четирите мистични стълба на “Християнския храм”, а именно:

 • “Рождество Христово”;
 • “Водното Кръщение” – границата между Йордановден и Ивановден;
 • “Великден” и Мистерията на Голгота;
 • “Петдесятница” и спускането на Светия Дух!?

❗️ А защо това е ВАЖНО?
Защото точно след великденските празници през 2022г. Светия Дух ще се прояви за всеки готов християнин… и според ОБЕЩАНИЕТО “Ангелите Божии ще се спуснат и ще възлезат към Небесата”! И това не е някаква неразбираема глупост, а е Велик акт по Вдъхновяване – все едно сте човек, който е изпаднал в “клинична смърт” и Духът Лечител ви поставя “дефибрилатор” и ви пуска “електрически ток” с цел пробуждане и оживотворяване!

За последната и може би най-важната тема от поредицата ще научите повече, като се потопите в изключителните познания на един от най-големите МИСТАГОЗИ В БЪЛГАРИЯ.

🕵️‍♂️ АКО ТЪРСИТЕ ОТГОВОРИТЕ – ПОСЕТЕТЕ НАШИЯТ СПЕЦИАЛЕН УЕБИНАР, ОРГАНИЗИРАН ОТ “АНКХ” – АКАДЕМИЯ ЗА НОВА КУЛТУРА ХАРМОНТ… и ще научите:

 1. Защо “спускането на Светия Дух”, което е кулминацията на християнските празници, е най-обезличен.
 2. Какво всъщност е “Петдесятница” и какво символизира “Светия Дух” за душата на обикновения християнин… А дали е така?
 3. Каква е по-дълбоката Истина… за Духа на Истината, към който Христос ни води с Живота, Словото и Делата си.
 4. И най-важното – КАКВА Е РЕАЛНАТА ПОЛЗА ОТ СВЪРЗВАНЕТО НИ СЪС СВЕТИЯ ДУХ ПО “ПЕТДЕСЯТНИЦА”

👉 За кого е този уебинар?
За абсолютно всеки човек, който все още има наченки на съзнателност и осъзнава, че гореспоменатия сценарий е напълно реален… което изисква придобиване на адекватни знания, свързване с компетентни хора и осъществяване на добротворни постъпки с цел – самоизцеление и привличане на Светия Дух!

П.п. Относно последното, за хората живеещи в София, ние от Академията за Нова Култура Хармонт ще проведем биоенергийен поход към една местност около София, където ще можем да се потопим в Мистериите на Светия Дух. За това ще научите по време на уебинара!

Лектор на уебинара – Кирил Груев https://ankhbg.net/kiril-gruev/
Продължителност 80 мин.
💎 ЦЕНА: 33 лв.
🍀 Цена с отстъпка – 22лв. за присъствалите на някой от предходните уебинари на тема “Четирите мистични стълба на Християнския храм”
🍀 Цена с отстъпка – 15лв. за настоящите ученици на “АНКХ”

📝 Как да се запишете?
Потвърдете присъствието си като последвате линка за записване https://forms.gle/GWgSecYWb4tc85x36
и попълнете нужните данни. Не забравяйте да изпратете и снимка на направения превод. А на посочения от вас имейл ще получите линк за участие 2 дни преди уебинара.

📞 Допълнителен телефон за записване или въпроси – 0893418566

🎥 По време на живото предаване ще бъде направен запис, така че всеки, който е възпрепятства през този ден може по-късно да гледа записа. Условията за участие са същите.

💸 Начини за плащане :
1) Банков превод /EasyPay/Epay – BG97UNCR70001524015182 / “Рухонир” ООД / Уникредит Булбанк /
2) Paypal – paypal.me/ruhonir
3) Revolut – +359896625046 / Димитър Георгиев Лазаров Основание: “Уебинар”

The event is finished.

Date

юни 12 2021
Expired!

Time

10:00 - 11:20

Място

Sofia
София
Категории

Лектор

 • Кирил Груев
  Инициатор на АНКХ - Академия за Нова Култура Хармонт

  Имено в това време аз, наричан днес с името ХарМонТ, заставам пред вас в
  опит да обясня метаморфозите през които преминавам… защото се надявам част от вас след време да тръгнат по очертания от мен път.

  Пътят нов е готов – от квадратите излез…

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Don`t copy text!