Динамиката на Водните мистерии – ПЪЛНОЛУНИЕ в зарите на лятото

ЖИВОТЪТ Е В ХАРМОНИЯТА! 

Хармония между тъмнина и светлина, влага и сухота, студ и топлина, падина и височина, ин и ян, женско и мъжко, материя и дух… Такова изброяване може да продължи доста дълго, но…

Едни от най-силно влияещите ни два полюса, танцуващи в биоенергийна хармония, са Слънцето и Луната. Те безспорно, за който и да е мислещ човек, влияят на живота ни, независимо дали се замисляме върху това, или не… Но за тези от нас, които се замисляме и се съобразяваме с техните взаимоотношения, качеството на живота безспорно се променя към по-добро и това е Абсолютна Истина!

Ето защо танцът на двете НАЙ-ВАЖНИ СВЕТИЛА за живота на Земята е това, от което ще почерпим енергия и вдъхновение по време на това мистерийно пътешествие. 

На 25.06.21 г. посрещаме ПЪЛНОЛУНИЕ в знака Козирог и за да сме в синхрон с Вселенските цикли, нека видим кои природни енергии управлява това космическо съзвездие? 

 • Планинските върхове /аналогично – мъдрите стари хора/
 • Заледените планински езера, ледниците, снега 
 • Скалите, камъните, твърдата земя

На свой ред Луната традиционно управлява НАРОДА… и когато Тя е в знака Козирог, това ще означава, че е времето точно на българския народ – за поход към отсрещния полюс – Слънцето.

Ето защо точно на тази специално избрана дата, вашите водачи в мистериите, наречени МИСТАГОЗИ, ще поведат „групата на търсещите“ именно към едни от най-свещените върхове в България – връх МУСАЛА, но не само! Точно там, точно в деня на козирожкото пълнолуние, заедно ще се синхронизираме с природните енергии, за да влеем СИЛА в душата си!

Но как бихме могли да внесем нещо в себе си, ако не сме с отворено, възприемащо сърце?

Точно тук, от изток, изгрява пред нас другият полюс в хармоничната динамика на космоса, а именно СЛЪНЦЕТО, което се намира в топлия и воден зодиакален знак Рак. Топлите летни лъчи изгряващи от Изток, грижовно ще погалят замръзналата високопланинска вода, която няма да има друг избор освен да се отпусне в разтапяща се благодат. И така ЖИВАТА ВОДА, разбирайте Луната на България, ще тръгне от горе, от духовните висини на чистотата, надолу към материята и социума. Ето как, драги пътешественици, Земята бива напоена, а Душата бива оДУХотворена! Нека по този начин и парченцата лед и сняг, полепнали по сърцата ни от изминалата особена Зима, се разтопят и трансформират в жива вода на Любовта, която да облагородява живота ни. 

Слънцето е в знака Рак, който отговаря за водите, рода, народа! Още повече, ние българите сме благословени то да изгрява изпод МОРЕ, което е още един природен феномен, подвластен на Лунната енергетика. За това ние заедно, народът с асцендент Козирог, заставаме в планината по време на козирожко пълнолуние и отваряме сърцата си за ЦВЕТНИТЕ ЛЪЧИ НА СВЕТЛИНАТА, извиращи от лятното Слънце на 25.06.2021г.!  

ОПИСАНИЕ на маршрута:

Сборният пункт е на 25.06.21 г., Петък – ден под управлението на Венера ♀, от 7:00 ч. сутринта на пракинга пред главния вход на стадион Васил Левски. 

 • Тръгваме в 7:30 ч. към Боровец и пътуваме около 60 мин. Оставяме колите до резиденция „Царска Бистрица“ и поемаме нагоре към върха. Ще имаме няколко кратки почивки с кратки лекции по пътя, но основната е на хижа Мусала, където спираме за по-дълго и обядваме. 
 • От тук, ободрени и „презаредили батериите“, продължаваме към върха за да възприемем и енергия от небесните светила. 
 • При изкачването на върха ще извършим биоенергийни упражнения и ще се насладим на магичната красота и сила на това свещено място
 • Следва настаняване в хижа и от там свободна програма 
 • Привечер в 19:00 ч. се събираме за лекция свързана мисията на българския народ
 • След седмица, втора група се завръща на Чакърови поляни и се съединява с ударната група при вливането на Бели и Черни Искър – виж следващата мистерия 02 – 04.07.2021 г.

Лектор и водач в мистериите – Кирил Груев – https://ankhbg.net/kiril-gruev/

Фасилитатори – Александър Кирицов и Димитър Лазаров

Пътешествията включват:

 • Услугите на опитен водач в Мистериите;
 • Разработени маршрути с уникални енергийни свойства;
 • Лекции и беседи по темата на Мистерийното пътешествие;
 • Разходи за транспорт (отиване с коли, на връщане с микробус – 16:30 ч.)
 • Нощувка в хижата 

Подарък – изненада, за най-наблюдателните;

Какво НЕ включва пакетът?

 • Желателно е да си подготвите храна за из път и джобни за хранителни продукти от хижата

ЦЕНА: 75 лв.

Отстъпка от цената, ако дойдете с приятел – 60 лв. 

** Това мистерийно пътешествие ще се осъществи при група от минимум 10 човека. В противен случай преведената сума може да бъде пренасочена към друг вид пътешествие или ще ви бъде върната.

Как можете да се запишете?

Потвърдете присъствието си като последвате линка за записване и попълнете нужните данни:
https://forms.gle/7vUJ1RpxoGRj8t9f6
Не забравяйте да изпратите и снимка на направения превод. А на посочения от Вас имейл ще получите информация относно организацията.

Допълнителен телефон за записване или въпроси – 0888085376

Разгледайте графика на предстоящите мистерийни пътешествия и планирайте кога да се включите – https://ankhbg.net/misteriini-pateshestvia/

Начини за плащане :

 1. Банков превод /EasyPay/Epay – BG97UNCR70001524015182 / “Рухонир” ООД / Уникредит Булбанк /
 2. Paypal – paypal.me/ruhonir
 3. Revolut – +359896625046 / Димитър Георгиев Лазаров

Основание: “Софийските мистерии – две имена – брой записали се”

The event is finished.

Date

юни 25 - 27 2021
Expired!

Time

Целодневно

Цена

75.00 лв.

Място

Рила
Рила
Категории

Лектор

 • Кирил Груев
  Инициатор на АНКХ - Академия за Нова Култура Хармонт

  Имено в това време аз, наричан днес с името ХарМонТ, заставам пред вас в
  опит да обясня метаморфозите през които преминавам… защото се надявам част от вас след време да тръгнат по очертания от мен път.

  Пътят нов е готов – от квадратите излез…

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Don`t copy text!