По-добрите новини от календара на Душата

Здравейте скъпи приятели!

Днес ще ви представим програмата за ежедневно водене на новини, кръстено от нас, членовете на АНКХ – “По-добрите новини от Календара на Душата”!
Ще ви запознаваме с енергоинформацията, която тече от Небето към земните ни Души за всеки един от конкретните дни на седмицата.


Ето как ще протичат нашите емисии:

Всеки ден ще се насладите на 20-30 минутни записи, които ще хвърлят светлина върху темата за деня на професионален, конкретен, но и разбираем език. Ще водим предаването в две части:

  • Първа част – ще обявяваме какво е новото и доброто в съответната тема;
  • Втора Част – ще направим контрапункт, като ви осветлим за начините на действие на злото по отношение на темата. Ще изобличим какво правят злите сили, но и ще обявим как няма да им се получи!
  • Трета Част – синтез. Така ще се научим да виждаме доброто у злото – както Христос вижда белите зъби в трупа на кучето.

За повече информация и за да навлезете в първата тема, заповядайте тук:

Ще сме благодарни да харесате, да коментирате и да споделите видеото, защото така сигнализирате на алгоритмите на Youtube да го популяризират повече.

Благодарим ви!

Категории
Категории

Подобни статии

Духовност
Лютомил

Тъмната седмица

Понеделник – ЛУНА Навлизаме в делничните дни от тъмната седмица. Това са дните преди Свята Събота и Свята Неделя, когато се осъществява и Възкресението на

Прочети повече >>
Духовност
Лютомил

Тъмната седмица

Понеделник – ЛУНА Навилизаме в делничните дни от тъмната седмица. Това са дните преди Свята Събота и Свята Неделя, когато се осъществява и Възкресението на

Прочети повече >>

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Сподели публикацията
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Don`t copy text!