Българската Мрежа на Любовта и Мъдростта те призовава!

Направихме нещо специално за всички настоящи и бъдещи светлинни работници на Любовта и Мъдростта. Чувствайте се призвани!

Какво да правим?

Стартираме ПланА – 2020 чието начало е:
Правим светлина – чрез обучението в АНКХ… чрез мрежово разпространение
Правим топлина – чрез молитви и споделени преживявания през деня
Правим Волята Божия – да приложим небесната хармония и на Земята, чрез поредица от Добри постъпки.

Как да го направим?

Постепенно и както е описано горе;
Като въведем сериозност и всеотдайност в системата – чрез прогресивно намаляване на егото и желанието за лична собственост, защото те ни спъват, блокират.
Задължително отделяме процент от придобитото към ОбщиАрхията /10-20%/ …
ЗАЩОТО според плановете на ДДД така или иначе няма да притежаваме нищо материално-реално и все пак ще бъдем “щастливи” във виртуалния свят, който ТЕ ни подготвят.

Линк към клип Метавселената

Колко души са необходими за старт на ПланА 2020?

Като начало 7, а после 15 защото знаем, че 15-та – “Бута Дявола от престола му”;
Сетне, на пето ниво, ще достигнем 31 човека – “Числото на Българите”;
Сетне на 6то ниво – 63ма, а на 7мо ниво – 127 човека свързани в “МЛМ – Мрежата на Любовта и Мъдростта”;

С кого можем да отпочнем и случим този ПланА, без изкривявания?

Само с узрели, за действителността отвън, индивиди;
Само с онези, които са приели да учат в АНКХ, а после и да служат на създаващата се МЛМ инициатива
В краен случай можем да приемаме и проверени БлагоДарители, които не искат дарявайки ни парите си – да се намесват изкривявайки предначертаните стъпки от ПланА;

Кой е Център на този ПланА?

За нас българите по Дух – това е Христос – ГлавАватар на Бялото Братство
Сърце на този ПланА е – Учението на Бейнса Дуно – Духът на Истината
Слънчев сплит, разпределител на ПланА е – ученикът Кирил ХарМонТ
Който разпознава и признава тези “Аватари”, може да е част от МЛМ…

Къде започна формирането на ПланА?

Започна не случайно в селцето с трикуполна църква на Арх Михаил – село Лесново, което отново неслучайно има и летище, та да е ясно, че който ни посети, при желание може и да полети 🙂

Кога е времето за включване в ПланА?

След детайлно запознаване с ПланА и участниците по горните нива;
Задължително след новолуние;
Най-добре след новолуние в добър аспект с личните ви Слънце, Луна, Юпитер.

Защо? Защо и седемте въпроса са толкова важни?

По правило, в която и да е държаща на себе си езотерична школа, окултна школа, външни наблюдатели да гледат и слушат, не може – ЗАЩО?

Не може куцо, кьораво и сакато да почукат на портите на една “танцувална школа”, тя да им отвори вратите си и веднага новобранците да отидат на престижно състезание – нали?
С умствените свободи е същото! Някои хора са като коне с капаци и нещо ги е накарало да поискат да разширят рязко мирогледа си и хоп – в Школата… да започнат да задават въпрос, след въпрос, че и да спорят с Учителя си, със старите ученици също и то дори агресивно!
Че в Ангелските светове демоните свободно ли се подвизават, или са изгонени в низките слоеве – в плътното?

И така… ако досега не сте разбрали, че ако искате да влезнете в окултна школа ще трябва да намерите някой да ви ходатайства, да поеме грижа за вашето развитие и дори и тогава първо новобранците ще бъдат изпитвани в предверието, а след като докажат наличието на Любов в сърцето си и още повече наличие на Любов към Учителя, Учението му… също и някакъв вид разбиране, което не е прекалено налудничаво, сиреч да е от Луцифер… ако не сте разбрали, че не можете “с рогите напред”, значи не сте за окултна школа, а по-скоро сте за политиката 🙂

След това задължително предисловие, да видим защо всеки кандидат за ученик в миналото, първо с дни е стоял пред портите на Школата – в студ и пек, в дъжд и сняг, отвън – да гладува и жадува, за да се види колко му е желанието и какво му е Егото – надуто, или смирено?

Дори и да те пуснат, след дни престой на ПОСТ отвън, пак най-много да влезеш в преддверието, където ще те спрат и ще те изпитат – кой си, какво знаеш за себе си, а за мястото в което си попаднал, какви са намеренията ти, желанията ти, какво е търпението ти, какви са умствените ти способности, волевите качества и широтата на сърцето ти?
Всичко това има огромно значение за Учителите вътре, за да знаят те, къде да те разпределят, при кой учител ще се чувстваш най-пригоден и с какво можеш да си в услуга на Школата.

После, ако изобщо преминеш и през “преддверието” следва да те зачислят в най-външните кръгове на Школата, където се мълчи и се учим да служим, а след време напредваме в по-вътрешните слоеве на Братството, където още повече служим, по-смирени и добронамерени сме – в услуга на вътрешните кръгове, които работят денонощно!
Едва когато изминат години на проверки в работа и творене на Благо, всеки ученик може да заяви желание за навлизане в най-вътрешните кръгове, където когато се докажеш вътрешните Братя ще те поканят в У.С/то-и-те/ на Братството!!!

Е… съгласен ли си да ни потърсиш и да постоиш известно време отвън, докато те проучваме – каква ти е историята дотук. Какви творчески заложби имаш, доколко си ги развил и как си се съотнасял с равни и подчинени по пътя си?

Ако отговорът е да… значи си застанал в началото на Пътя… и предстои интересно за теб Пътешествие 🙂

Категории
Категории

Подобни статии

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Сподели публикацията
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Don`t copy text!