Походите на Мира – Бабяшка чука

Пътешествията на АНКХ – Походите на Мира

Тази събота и неделя – на 23, 24 юли 2022г., ние петимата инициатори на АНКХ поехме на поредния от средните Походи на Мира, в които посещаваме определени места на силата – места, активиращи светлинната решетка на България и българския народ.

Дестинацията на нашето посвещение бе връх Бабяшка чука в Родопите. Избрахме именно него, защото той стои в центъра на един равностранен триъгълник, образуван от големите върхове Мусала (Рила), Вихрен (Пирин) и Голяма Сютка (Родопите). Не е случайно, че Бабяк е бил култовият център на Зевс и Хера в древността!

Върхът беше по-предизвикателен и по-див, отколкото очаквахме, и не предполагахме, че ще срещнем други хора горе. Но с изненада открихме, че още една душа беше решила да “прилети и кацне” на това място по същото време.

Бабяшка чука

Името на човека беше Георги – Победоносеца. И понеже е важно да се обменяме с хората, които Духа ни праща на тези пътешествия, решихме да се запознаем с него. Ние го упътихме по обратния път, който се оказа невероятно по-лесен, от неговия първоначален избор, да върви напряко през гъсталаците на гората!

От своя страна, по обратния път, той ни откара до нашата кола, спестявайки ни поне час вървене по жегата, след като вече бяхме вървели часове преди това и бяхме доста уморени! Сиреч, взаимно си помогнахме доста.

На следващия ден посрещнахме изгрева над Велинград и посетихме параклиса на Св. Илия, който се намира много близо до древно светилище на Бесите. Мястото е от изключително значение, защото се намира близо до “Пъпа на света” – точката с координати 42, 24 (паралел 42 север, меридиан 24 изток). 

Параклис Св. Богородица

Тези палиндромни координати са единствените по рода си, които се намират на суша!

Но защо го правим?

Всички човешки души днес стоят на прага на велик изпит, от който ще зависи бъдещото им положение в епохата на Водолея. Квесторът е Злото, което ще ни натиска все повече и повече, за да се види кой ще удържи крепостта и кой ще се изкуши и да стане предател!

Време е да работим заедно и сами да построим моста към Новата Култура – защото ако не го направим сами, черните ще ни го наложат – по най-черен начин и в ущърб на нашите души!

Походите на Мира са първата стъпка, с която ние заявяваме пред духовните йерархии – нашият път е през Христос към Отец ни, не през княза на Този свят към небитието!

Искате ли и вие да изберете Пътя на Мира? Искате ли да кажете НЕ на дълбоката държава?

Тогава четете нататък!

Всяко стойностно начинание следва да бъде поддържано от оценяващите го, за да може то да просъществува.

Има няколко начина, по които можете да ни откажете своята подкрепа:

  1. Финансова: да направите дарение по сметка с основание “Дарение”: BG94CECB97901024098301 / Кирил Груев
  2. Физическа: да участвате в самите походи – на доброволни начала или организирано, като туристически поход;
  3. Като се включите и в другите ни инициативи. Да участвате в обучителните ни програми; да се възползвате от услугите, предлагани в Стаята на Здравето; да купите от прекрасните продукти, които предлагаме в онлайн магазина ни. https://staitenazdraveto.com/products/
  4. И не на последно място по значение – нашата КНИГА, която сама по себе си е един вид “Поход на Мира”, макар и на теория: https://staitenazdraveto.com/produkt/darvoto-na-poznanieto-okultni-prikazki/

Категории
Категории

Подобни статии

Без категория
Лютомил

Свидетелството на Лазар

Уникалното на този текст е, че той е единственият достигнал до нас писмен извор, съдържащ разказа на самия Лазар за това какво е преживял преди, по време и след собственото си възкресение.

Прочети повече >>

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Сподели публикацията
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Don`t copy text!