Симбиоза

Всичко живее в равновесие…

Илюстрация за това са знаците “Овен – Везни”, чиито управители са Марс и Венера, които макар и да изглеждат, като че са в опозиция, всъщност можем да ги уподобим на ДОПЪЛВАНЕ ДО ЦЯЛОСТТА!!!

  • Марс и Ян-енергията…
  • Венера и Ин-енергията…

Марс започва нещата… от него текат соковете на Живота към опозиционната Венера, която сякаш му се покачва на главата /но на коя глава!? 🙂 / за да разцъфти и да върже плодове!

А след това Венера извежда соковете прииждащи от Марс към нея – извежда ги нагоре в цветна палитра… и така се заражда ИЗКУСТВОТО НА ЖИВЕЕНЕТО!

Марс на Асцендента и цялата долна половина на ХОРОСКОПА са свързани с “корените на Дървото на Живота”… Той-Те са Ян-енергията, която пробива надолу в социума, надолу в материята, но когато види Венера… се обръща и соковете му започват да текат в обратната посока – нагоре към “Утробата на Вселената”, откъдето всъщност се е родил!?

Венера – Ийн-енергията отговаря за издигането на соковете от Марс – нагоре към утробата й, а после и към сърцето й… и оттам още по-нагоре – към Звездите… за да се родят още Плодове на Добродетелта, които да се превърнат в Светилници на Небето – нови Звезди!

Това са моите разсъждения относно илюстрацията от публикацията, която мислено кръстих – СИМБИОЗА 🙂


из архива на Кирил ГуРуев – Хармонт
28 октомври 2019г.
Категории
Категории

Подобни статии

Литературен клуб
Кирил Груев

Жрицата на Любовта, Мъдрецът и Търсачът на Истината

Някога много, много отдавна, Божествената Света Троица наричана по онова време от жителите на планетата Земя – Божествена Любов, Мъдрост и Истина, потърсиха в кого да се въплътят и след много опити, накрая откриха подходящите приемници в лицата на трима земни жители.

Прочети повече >>
Преобразяването на Савел в павел
АНКХ
Димитър Лазаров

Мистерията на Павел

Миналата вечер, гилдията и аз се бяхме събрали около вечерната маса. Както обикновено, си приказвахме приятно и приказката тръгна към Св. Седмочисленици и техните имена.

Прочети повече >>
АНКХ
Лютомил Колобри

Българската Мрежа на Любовта и Мъдростта те призовава!

Направихме нещо специално за всички настоящи и бъдещи светлинни работници на Любовта и Мъдростта. Чувствайте се призвани! Какво да правим? Стартираме ПланА – 2020 чието

Прочети повече >>
Сподели публикацията
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Don`t copy text!