Екипът на Рухонир
Ива Панева

Казвам се Ива Панева, работя като учител в частна детска градина по метода на Валдорфската педагогика. Също така притежавам и умения в областта на графичния дизайн.

През живота ми духовните ми търсения ме срещнаха с различни учения и общности. Това, с което ме впечатли най-много АНКХ – Академията за Нова Култура Хармонт на Кирил Груев е как въплъщава идеята за средния път – за срещата на Дух и материя, където процъфтява душата. Възхищавам се на високия морал на хората в групата, както и на стремежа им за придобиване на добродетели. Това са хора които усилено и целеустремено работят върху себе си.

Преди бях човек, объркан от целия поток информация, който ни залива. Сега вече знам как и на къде да вървя. Тук се научих да боравя с парадигми, да разбирам дадените ми тенденции, повлияни от средата и от планетите, какво е терминът астро-психология и още много практически знания, благодарение на които получих и новото си име Юлори!

Благодарна съм, че съм сред вас, приятели от АНКХ, хора които ме вдъхновяват и които вярват, че успех се постига когато правиш най-доброто за себе си, но и най-доброто за групата! Защото Един-Е-Ние е мотото, което изисква Новата култура!

Сподели
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Don`t copy text!