Жрицата на Любовта, Мъдрецът и Търсачът на Истината

Великата Света Троица решила да се въплъти на Земята за да помогне на хората, да ги научи как сами да се справят с черните несгоди произлизащи от Черните Магьосници - Лилит, Геният на Злото и Плутовид - наричан още Сянката.

Намислено – Речено – и Сторено… така действаше Великата Света Троица – Любовта, Мъдростта и Истината.

Как обаче Небесните Сили се въплътиха, или по-точно в кого се инкорпорираха, като по този начин го превърнаха във Велик Маг на Светлината, Любовта и Силата, който твори Добро и Правда, чрез мисли, думи и дела!?

Да скъпи читателю – въпросът е удачен.

Готов ли си да слушаш, но най-вече — да ЧУЕШ Истината по въпросите, които ще произлязат от действията на героите на това повествование?

Ако отговорът ти е – ДА… О – ДА! Едно истинско и искрено – О ДА… тогава можем да започваме същинската част.

Ще започнем с въпроса – ЗАЩО!

Защо започваме тази творба със ЗАЩО? Каква е Целта ни?

Да видим…


Някога много, много отдавна, Божествената Света Троица наричана по онова време от жителите на планетата Земя – Божествена Любов, Мъдрост и Истина, потърсиха в кого да се въплътят и след много опити, накрая откриха подходящите приемници в лицата на трима земни жители.

След като Любовта намери за подходящо и се въплъти в една красива жена, то тя се превърна в Жрицата на Любовта и вследствие на това стана още по-красива, по-магнетична и по-очарователна в действията си! С течение на времето хората, които бяха свидетели на нейните чудеса решиха и й построиха Храм и го кръстиха „Обител на Любовта“.

Втората личност в която Светата Троица се инкорпорира бе един възрастен човек с огромен житейски опит и вследствие на това добил известна Мъдрост, но след инкорпорирането на Великото в земното, то човекът се превърна в сияещ от Светлина Мъдрец – Учител за всекиго, имащ нужда от напътствие и посока. Званието на този човек естествено бе – Мъдрецът. Всички така го наричаха.

Последната личност в която Троицата се инкорпорира бе един млад и напорист младеж с неукротим нрав. Наричаха го „Шилото“, като апотеоз на поговорката – „Шило в торба не стои!“ В него Истината намери своя пристан и по този начин го превърна в неукротим „Търсач на Истината“. Ето как младежът познат за всички, като – Шилото, взе че се превърна в “Мечът на Истината”, или наричан още и „Търсещият“!

С течение на времето и след като тримата се намериха и обединиха, чрез Любовта, закрачиха по Пътя на Правдата, творящи само Добрини по своя път! Тогава хората започнаха да ги наричат за краткост – „Търсещият, Жрицата и Мъдрецът“!

Всичко, което ще чуете за тях, или пък ще го прочетете, са народни измислици и може би нямат връзка с реалността… 

А може би пък имат – кой ще знае… освен ТЪРСЕЩ – Истината, Любовта и Мъдростта!?

КРАЙ НА УВОДА.

П.п. Скъпи читателю, ако този вълшебен, приказен увод, ти се е понравил и е предизвикал засилен ИНТЕРЕС, значи е време да потърсиш още ИНФОРМАЦИЯ… и така в процеса на търсене и придобиване на вярната информация, би могъл да повишиш и Коефициента си за Интелигентност … и чрез Тройното „И“ да съкратиш максимално времето за взимане на адекватно и справедливо решение. Това със сигурност ще те направи много по-пълноценен и по-полезен за всички, с които влизаш в контакт, а това ще те направи много успешен човек – Човек Мисионер!

За да се случи всичко това обаче ще трябва да влезеш в ролята на „Търсещия“ и да ме потърсиш в новия ми „Дом и Храм “ – Храмът на Мъдростта”! Кръстил съм го „АНКХ“ – Ключът към безсмъртието… и към Новата Култура.

Абревиатурата означава – Академия за Нова Култура „Хармонт“ .

Това е Храмът на Мъдростта.

Аз съм Мъдрецът. – https://www.facebook.com/kirilguruevharmont

А ти кой си?

Да не би да си „Търсещият… или Търсещата“!?

Категории
Категории

Подобни статии

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Сподели публикацията
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Don`t copy text!